Voor wie?

Wij hopen gasten te mogen ontvangen die houden van de natuur, rust en ontspanning.

In de omgeving zijn veel mogelijkheden tot (culturele) uitstapjes. Verder kun je bij ons op het terrein “pootje” baden in de rivier, rivierkreeften vangen (eventueel om op te eten), wandelen in het bos, spelen / knuffelen / helpen met de verzorging van de dieren.

 

Onze Chambre d’Hôtes heeft alleen familiekamers, maar dat betekent niet dat alleen gezinnen welkom zijn. In Frankrijk is het namelijk zo dat je maximaal vijf kamers mag hebben en het niet uitmaakt hoe groot de kamers zijn. Wij hebben gekozen voor grote kamers, met een semi afgesloten slaapgedeelte voor eventuele kinderen. Dit betekent dat de kamers ook uitstekend geschikt zijn voor twee personen.

 

De mogelijkheden voor de watersporter, visser, mountainbiker, wandelaar en motorrijder zijn eindeloos.

In de buurt zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet. "Les 3 Lacs" (De Drie Meren) is een fantastische plek voor watersport of vissen. De kleine, kronkelende wegen zijn een uitdaging voor iedere motorrijder, die houdt van natuur en "ongestoord" rondrijden.

 

Daarnaast hebben we op ons eigen terrein voldoende activiteiten om de dag door te komen.

Een groot terras voor een gezellig samenzijn, een zwembad, een grote speelplaats voor de kinderen, een "bibliotheek" waar je een boek of tijdschrift kan lenen, een kast gevuld met allerlei gezelschapsspelen... Eigenlijk te veel om op te noemen.